C-nuoret, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 4

HaKi - TuTo  3 - 7

Lohjan jäähalli

TuTo haki pisteet

No nyt oli kaivatunlainen alku! Peliä oli ehtinyt kulua vain 57s, kun HaKi meni jo 2-0 johtoon TuToa vastaan eli ns. unelma-alku oli tosiasia. Ensimmäinen erä jatkui tasaisena ja tilanteita oli puolin ja toisin. Lopputulema 2-1 oli varsin oikeudenmukainen.

Toisen erän yleisilme oli inasen TuTon hallintaa ja näin TuTo tehtailikin ansaitusti kolme seuraavaa maalia. HaKin peli oli jokseenkin sekaisin ja taisteluun voitosta kaivattiin selvää parannusta viimeiseen erään, mikäli illan menestyksestä haluttiin vääntää tosissaan. Yksittäisiä tilanteita toki oli, mutta se ei näissä peleissä aina riitä.

Kolmannessa erässä..no niin..kuva puhukoon enemmän kuin tuhat sanaa..ei muuta...

Ensiviikolla Mestis-karsinta pitää taukoa ja luvassa onkin lauantaina harjoitusottelu Bluesin naisten liigajoukkuetta vastaan!