A-nuoret, Suomi-sarja

HaKi - KaKiPo  8 - 4

Lohja

HAKI - KaKiPo Lohjan jäähallissa 21.10. klo 16.50

Nuorten Suomi-sarjakarsinnat jatkuvat Lohjalla kun vastustajaksi saapuu KaKiPo Kaarinasta. Ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi melkoisen trillerin jälkeen tähtipaitojen viimeisen minuutin ylivoimamaalilla 6-5 -voittoon eli KaKiPo hakee varmasti revanssia.

Kotijoukkue esittelee tänään ottelussa muutaman vanhan tutun kun flunssa ja syysloma verottaa kokoonpanoa. A:n riveihin tähän otteluun liittyy HAKI Edustuksesta #9 Jami Heinonen, #61 Kalle Järvinen, #63 Iiro Etelämäki ja #66 Aleksi Aalto eli täysi kokoonpano on kasassa.

Edellislauantain VG-62:sta vastaan pelattu ottelu näytti mihin joukkue pystyy kun keskittyminen on kohdallaan koko 60 minuuttisen ja samaa odotetaan tänäänkin. Avointen ovien maalintekokilpailuun ei voida lähteä mitään joukkuetta vastaan, luisteluvauhdissa ja pelinopeudessa pärjätään taas jokaiselle sarjan joukkueelle. Ratkaisu tulee pitkälle olemaan miten valmiina joukkue on klo 16.50 kun hallissa Motörheadin The Game pärähtää soimaan.