Panu Heinistö seuratoiminnan kehittäjäksi
18.5.2017 15:38 Uutiset / Pääsivusto

Panu Heinistö seuratoiminnan kehittäjäksi

PANU HEINISTÖ HARJUN KIEKON SEURATOIMINNAN KEHITTÄJÄKSI

Harjun Kiekko Ry on valinnut uudeksi seuratoiminnan kehittäjäkseen Panu Heinistön. Heinistö siirtyy seuraan Salon Kiekkohaiden toiminnanjohtajan tehtävästä.

Valmennuskokemuksen lisäksi Heinistöllä on vahva osaaminen mm. seuramarkkinoinnista ja yhteistyökumppanuuksista. Lisäksi Länsirannikon alueen kilpailuvaliokunnan jäsenenä hänellä on jo valmiit kontaktit ja kokemukset yhteydenpidosta Jääkiekkoliittoon.

Seuran puheenjohtaja Nina Ståhl kuvailee rekrytointiprosessia: ”Uuden työntekijän hakua käynnistäessämme lähdimme etsimään moniosaajaa, ja pelkäsimme että rima oli asetettu liian korkealle. Toivoimme että tuleva työntekijämme pystyy tukemaan seuran organisaatiota niin valmennuspäällikön kuin toimistonkin apuna ja olemme todella tyytyväisiä, että Panu oli kiinnostunut Harjun Kiekosta työnantajana ja pääsimme tulevasta työnkuvasta ja muista yksityiskohdista molempia osapuolia miellyttäneeseen yhteisymmärrykseen”.

Myös Panu Heinistö odottaa malttamattomana töiden alkua: "HAKI kiinnosti heti kun tällainen mahdollisuus tuli tietooni. Seuralla on valtava potentiaali kasvaa yhdeksi merkittäväksi tekijäksi Etelän alueella sekä koko Suomessa. Tapaamani seuran edustajat saivat itseni vakuuttumaan, että ratkaisu siirtyä kahdeksan Salossa vietetyn vuoden jälkeen Harjun Kiekkoon on oikea ja askel omalla urallani eteenpäin. Myös Peetun siirtyminen seuraan on osoitus, että hommia tehdään tosissaan. Entisenä espoolaisena tunsin jo Peetun ammattitaidon etukäteen. En malta odottaa, että pääsemme kaikki yhdessä tekemään jotain suurta länsi-uusimaalaisen kiekon eteen".

Panun aloituspäivä on vielä avoin, hän haluaa turvata myös Salon Kiekkohaiden tulevaan kauteen valmistautumisen ennen siirtymistään.


   
Lisää uutisia
Harjun Kiekko Ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat