Julkaistu: 23.03.2017 00.00

Kevätterveiset seuralta

Tervehdys kaikille pelaajille ja heidän vanhemmilleen.

Taas on se aika vuodesta, että jääkiekossa puhutaan siitä, kuka on vaihtamassa seuraa ja kuka menee mihinkin Try-out jäille jne. Näin on myöskin HAKISSA. Nytkin ilmassa on valtavasti huhuja meidän pelaajien lähtemisestä pois seurasta, koska kuulemma joku muukin on lähdössä. Näitä puheita on aina ollut ja tulee aina olemaan. Toivoisimme kuitenkin ainakin pelaajien vanhemmilta järkevää käytöstä, ettemme lietso turhaa epätietoisuutta ja paniikkia muissa vanhemmissa.

Meillä on hyvä tilanne seurassa, niin pelaajien, kuin valmennuksenkin suhteen. Muutamaan joukkueeseen emme ole vielä nimenneet vastuuvalmentajaa, mutta sekin korjaantuu viimeistään ensi viikon aikana. Meidän kauden 2016/2017 vastuuvalmentajilla on sopimukset seuran kanssa huhtikuun loppuun asti eli toiminta ei katkea missään vaiheessa.

HAKI on kasvattajaseura ja me olemme onnistuneet työssämme, jos muutama pelaaja ikäluokasta C-A ikäisenä siirtyy esim. pääkaupunkiseudulle pelaamaan SM-sarjan joukkueisiin. Meidän pitää olla siitä ylpeitä. Nyt tuntuu, että siirtyviä pelaajia ja heidän vanhempiaan pidetään lähes pettureina. Tätä on vaikea ymmärtää.

1.5. seurassamme aloittaa Valmennuspäällikkö Peetu Pulkkinen ja hän on jääkiekon rautainen ammattilainen. Peetun avulla teemme HAKISTA vieläkin paremman kasvattajaseuran.

Terveisin

Marko Harmanen

Hallituksen valmennusvastaava

Seuran uusimmat