EVU Black - HaKi White

Malmi 2, Talttakuja 6, Helsinki

HaKi C2 White Final Four finaalin voittoon!

HaKi C2 White nappasi C2 A sarjavoiton!

HaKi C2 White voitti tänään Malmilla pelatussa C2 A Lohko 1 final four finaalissa EVU Blackin luvuin 7-1. Voitollaan HaKi White varmisti sarjavoiton täysin puhtaalla sarjalla.

Ottelu sai salama-alun joukkueen kapteeni Henni Virtanen pistäessä kiekon vastustajan maalivahdin taakse, kun ensimmäistä erää oli pelattu vain 30 sekuntia. Vastutaja tasoitti ylivoimalla tilanteeseen 1-1 ajassa 1:35, mutta enempää ei EVU maaleja pystynytkään pelissä tekemään. HaKi White oli säälimätön ja pisteli kiekon vastustajan maaliin jopa viisi kertaa ensimmäisessä erässä. Toinen erä oli hyvätempoista peliä, mutta erikoista kyllä, toisessa erässä ei tullut yhden yhtää tilastomerkintää. Kolmannessa erässä HaKi taituroi vielä kaksi maalia, vieden ottelun selvin numeroin 7-1.

Erikoismaininta Toni-Elias Hiihtolalle, joka maalaili pelissä kypärätempun :). Teemu Paalosen jäätävä veto oli maalivahdille liikaa, kun Teemu pisteli kiekon verkkoon tehden ensimmäisessä erässä HaKin neljännen maalin. Paalosen tykki puhui pelissä vielä toisenkin kerran, mutta tällä kertaa kohteeksi joutui ottelu tuomari, jonka pohkeeseen kiekko päätyi. Tuomari onneksi pystyi irvistellen viheltelemään ottelun loppuun saakka.