A-nuoret, Harjoitusottelut 2017

TPS Akatemia - HaKi   5 - 0

Impivaaran jäähalli

OTTELURAPORTTI TPS AKATEMIA - HAKI A 5-0 (1-0, 3-0, 1-0)

Lauantaina lähdettiin hakemaan voittoa haastavana paikkana tunnetusta Impivaaran jäähallista mutta tällä kertaa pisteryöstö jäi vain suunnitelma-asteelle. Peliin tultiin hyvällä ilmeellä ja ensimmäisessä erässä saatiin aikaiseksi pitkiä pyörityksiä TPS:n kaukalopäädyssä mutta tolppaa lähemmäs ei maalinteossa päästy. Erään yksi laiskasti puolustettu oman pään tilanne josta TPS kiitti ja kumarsi siirtymällä maalin johtoon. Torjunnatkin erässä melko tasaisesti, TPS-päätyyn 11 ja Nikolle 13.

Toisessa erässä unohdettiin tapa millä ollaan muutamassa aikaisemmassa pelissä päästy nopeasti pois omalta alueelta, tuloksena pitkiä jaksoja HAKI-päädyssä joista TPS onnistui punnertamaan maalit. Pitkään näytti, että selvitään toisen erän paineesta pienillä vahingoilla kun tilanne oli vielä 15 pelatun minuutin jälkeen maaliton. TPS teki kuitenkin erän loppuun kolme vähintäänkin ansaittua maalia, torjunnat erässä 10-14.

Kolmanteen erään tultiin vielä taistelemaan mutta TPS:n viidennen maalin myötä selkäranka katkesi ja odoteltiin vain bussin kyytiin pääsyä ja Tammisillan lihapullia. Maaliin vaihdettu Joonas joutui torjuntatöihin peräti 27 kertaa kun toisessa päässä TPS-vahti selvisi kuudella torjunnalla.

Ihan ottelun alkua lukuun ottamatta ei päästy missään vaiheessa kunnolla haastamaan vastustajaa ottelun voitosta. Onneksi mahdollisuus revanssiin on jo tulevana lauantaina kun TPS saapuu Lohjalle.