Esittely
Ottelutilastot
HaKi - KaKiPo
2017-2018 - A-nuoret - Suomi-sarja
Klo 16:50 Lohja
21
Lok

Ennakkoinfo


Toimitsijat: Kaarlela - Suutarinen - Suutarinen -Mettomäki

HAKI - KaKiPo Lohjan jäähallissa 21.10. klo 16.50


Nuorten Suomi-sarjakarsinnat jatkuvat Lohjalla kun vastustajaksi saapuu KaKiPo Kaarinasta. Ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi melkoisen trillerin jälkeen tähtipaitojen viimeisen minuutin ylivoimamaalilla 6-5 -voittoon eli KaKiPo hakee varmasti revanssia.

Kotijoukkue esittelee tänään ottelussa muutaman vanhan tutun kun flunssa ja syysloma verottaa kokoonpanoa. A:n riveihin tähän otteluun liittyy HAKI Edustuksesta #9 Jami Heinonen, #61 Kalle Järvinen, #63 Iiro Etelämäki ja #66 Aleksi Aalto eli täysi kokoonpano on kasassa.

Edellislauantain VG-62:sta vastaan pelattu ottelu näytti mihin joukkue pystyy kun keskittyminen on kohdallaan koko 60 minuuttisen ja samaa odotetaan tänäänkin. Avointen ovien maalintekokilpailuun ei voida lähteä mitään joukkuetta vastaan, luisteluvauhdissa ja pelinopeudessa pärjätään taas jokaiselle sarjan joukkueelle. Ratkaisu tulee pitkälle olemaan miten valmiina joukkue on klo 16.50 kun hallissa Motörheadin The Game pärähtää soimaan.


Otteluraportti


OTTELURAPORTTI HAKI A – KAKIPO 8-4 (3-1, 1-2, 4-1)

Kaarinalainen vastustaja oli saanut Harjulle mukaan vain 11 kenttäpelaajaa ja yhden maalivahdin ja ilmeisesti vastustajan vähälukuisuus sai tähtipaidat tuudittautumaan helppoon iltapuhteeseen. Edessä oli kuitenkin ihan täysi päivätyö.

Otteluun tultiin jälleen vauhdikkaasti ja hyökkäyspäässä saatiin paineistettua vastustajaa. Kuitenkin taas yksi hieman löysemmin pelattu tilanne, ensimmäinen paikka ja vastustaja johtoon niin kuin useassa aikaisemmassakin pelissä. Nopea kuittaus kuitenkin noin minuuttia myöhemmin jonka jälkeen mentiin hieman turhaan mukaan vastustajan vauhtiin. Erään kaksi lisämaalia mutta maalivahtien torjuntoja kuitenkin erässä meille kolme enemmän eli ihan parhaaseen rytmiin ei päästy.

Toisen erän alussa päästiin jo kolmen maalin johtoon mutta taas siirryttiin kävelyvauhtiin, jonka lisäksi otettiin melkoisen turhia jäähyjä. Tänään oli jälleen erittäin tiukka tuomarilinja ja siihen on vain pystyttävä sopeutumaan paremmin ja pysyttävä pois jäähyaitiosta. KaKiPo onnistui kaventamaan HAKI-johdon yhdeksi maaliksi kun kaksi erää oli pelattuna ja maalivahtien torjunnat erässä tasan 11-11.

Kolmanteen erään saapuikin sitten melkoisen tyylikkäästi liikkuva ja kiekkoa pitävä kotijoukkue ja voittajasta ei ollut enää missään vaiheessa epäselvyyttä. Maaleja tehtiin niin ylivoimalla, täysin kentällisin kuin tasavajaallakin ja erän ainoaksi kauneusvirheeksi jäi 17 sekuntia ennen loppua KaKiPon tekemä ylivoimamaali.

Ottelun kahdeksasta HAKI-maalista peräti viisi merkittiin puolustajille. Kyse ei ollut kuitenkaan hyökkääjien tehottomuudesta vaan kun KaKiPo puolusti todella tiiviisti oman maalin edustaa käytettiin viivaan jäävä tila erinomaisesti hyväksi, toimitettiin kiekkoa pakeille ja hyökkääjät menivät samalla maalin eteen tekemään maskia.

Tänään ei voittoon vaadittu nappisuoritusta mutta sunnuntaina haaste on jälleen astetta kovempi, kun Hyvinkään jäähallissa kohdataan HyRi klo 14.00. Sieltä voittoputkelle jatkoa ja aletaan olla jo melkoisen lähellä karsintaviivaa.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
8 - 4
(3 - 1) (1 - 2) (4 - 1)
KaKiPo
Lisää uutisia
Harjun Kiekko Ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat