HaKi - VG-62  12 - 2

Nummela

Lauantai-illan huumaa Nummelassa!

OTTELURAPORTTI HAKI – VG-62 12-2 (3-1, 5-1, 4-0)

Tanssittiin taululle kaksinumeroiset! Teemana oli pelata ehjä 60-minuuttinen ja siihen pystyttiin nyt erinomaisesti. VG-62 ei tarjonnut missään vaiheessa todellista haastetta mutta kyse ei ollut pelkästään vastustajan huonosta illasta, puolustamisesta tulee vaan huomattavasti helpompaa kun luistin ja kiekko kulkee eikä vastustajan anneta koskea kiekkoon.

Erien alut ovat tuottaneet hankaluuksia mutta nyt oltiin hereillä jo ensimmäisestä vaihdosta ja peli ehtikin vanhentua vain 35 sekuntia kun Locksleyn The Whip soi ensimmäisen kerran kotijoukkueen maalin merkiksi. Reilun neljän minuutin kohdalla vastustajalle ensimmäinen paikka ja ensimmäinen maali mutta tällä kertaa ei annettu sen vaikuttaa omaan tekemiseen vaan jauhettiin niin, että 13 minuutin kohdalla toinen maali ja erän lopulla ylivoimalla vielä kolmas. Torjunnat vielä tässä erässä suhteellisen tasaiset 14-19.

Toinen erä, ensimmäinen vaihto ja taas tähtipaitojen ensimmäinen maali jolloin peli alkoi olla taputeltu. VG:lle erän puolivälissä vielä kavennus mutta sen jälkeen vielä neljä kotijoukkueelle joista kaksi erän viimeisellä minuutilla. Erässä Joonakselle tuli tolppien välissä kylmä, torjuntoja viiden minuutin välein eli yhteensä neljä kun toiseen päähän niitä kirjattiin 22.

Kolmanteen erään vielä neljä maalia kotijoukkueelle eli hyvä tekeminen ei loppunut edes selvässä johtoasemassa. Torjunnat erässä 7-22 eli vastustajan kahdelle maalivahdille pelissä yhteensä 63 torjuntaa.

Nyt ollaankin sitten tilanteessa että reilu kolmannes sarjasta on pelattu ja matkaa suoraan Suomi-sarjapaikkaan on vain neljä pistettä. Lauantain näköisellä esityksellä pisteitä tulee takuuvarmasti lisää eli jatko näyttää taas melkoisesti valoisammalta. Todella hyvän luistelun lisäksi silmiin pisti se että vaikka VG-62 pelasi kovaa, tehtiin suurin osa maaleista sieltä missä ei normaalisti olla kovin vahvoja eli maalin edustalta.

Joukkueen ilme ja tekeminen harjoituksissa on ollut viime aikoina erinomaisella tasolla ja nyt se siirtyi myös peliin. Tästä on hyvä jatkaa.