23
SYY
18.00
A-nuoret, Suomi-sarja

HaKi - EPS  3 - 5 VL

Nummela

HAKI - EPS 3-5 (1-3, 0-0, 2-2)

Nummelan lauantai-illassa tehtiin jo paljon oikeita asioita mutta ihan vieläkään ei riittänyt voittoon asti. Avauserässä luistin ja peli kulki mutta maalinteko takkusi edelleen. Ja vastustajalle pari onnekasta maalia, erän lopulla meille ylivoimamaali mutta vielä yksi pomppu vastustajalle ja erätauolle kaksi maalia perässä mutta taas luottavaisina että homma kyllä kääntyy.

Toisessa erässä sorruttiin taas hieman perisyntiin eli pudotettiin vauhtia vastustajalle paremmin sopivaksi. Jäähyjä tuli vuorotahtiin molemmille joukkueille mutta nyt ei onnistuttu edes kahden pelaajan ylivoimalla. Ei onnistunut onneksi vastustajakaan eli erässä ei lisämaaleja nähty.

Kolmannen erän alkuun tärkeä kavennusmaali jonka jälkeen saatiinkin sitten alivoimaa tapettavaksi oikein urakalla. Mutta tänään onnistuttiin siinä erinomaisesti, vastustajan johtomaalikin saatiin kuitattua vielä hyvissä ajoin mutta kun yritettiin tasoitusta ilman maalivahtia onnistuja olikin EPS.

Vastustaja iski tänään maalinsa vastahyökkäyksistä ja koko viisikon puolustaminen ei toiminut kunnolla vieläkään. Vanhaa jääkiekkojargonia käyttäen marginaalit ovat erittäin pienet ja silloin ei ole varaa suoristaa yhtään selkää vaan omaan päähän on tultava vähintään samaa vauhtia millä lähdetään hyökkäyksiin. Oma maalinteko menee puolestaan hieman puskemiseksi, ollaan todella lähellä maalia pienessä tilassa jossa aikaa ei ole ja laukaukset jäävät usein vastustajan luistimiin tai mailoihin.

Paljon hyvääkin jäi tästä päivästä mukaan otettavaksi kun heti sunnuntaina jatketaan Lohjalla klo 18.50. Ja silloin haetaan ehjää 60 minuutin esitystä.

Tilastot

3 - 5 VL

EPS
1 - 30 - 02 - 20 - 00 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista