19
MAR
18.40
C-nuoret, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 4

Blues JR Blue - HaKi   3 - 4

Matinkylä 2

C-nuoret tuplavoittoon

Viikonlopun pelit sujuivat menestyksekkäästi kotona ja vieraissa. Lauantain kotipelissä kaatui tyylikkäästi VG-62 Naantalista tuloksella 6-1. Sunnuntaina oli vuorossa vieraspeli sarjakärkeä vastaan Matinkylän "tietyömaalla".

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaista vääntöä, jossa tilanteita tuli puolin ja toisin melko tasaisella tahdilla. Täysin ei voinut välttyä tunnelmalta, että ottelu oli meidän hallinnassa ja ehkä sekin kertoo jotain, että tappiolle ei vajottu pelin tiimellyksessä.

Kolmas erä alkoi mukavasti HaKin mennessä johtoon 2-4. Ja miten se menikään, että "kahden maalin johto on vaikein..". Ajassa 50.41 BJR kavensi 3-4 ja tämän jälkeen peli sekosi vierasjoukkueen osalta melko totaalisesti. Ensin hoidettiin pois alta harmillinen oma jäähy ja sen jälkeen vastustaja sortui toistuvasti typeriin rikkeisiin. Ylivoimat olivat kuitenkin tänään enemmän painajaisia kuin todellista hallintaa. Joukkue sortui ylipelaamiseen kerta toisensa jälkeen ja näin BJR:lle tarjottiin 2 puhdasta läpiajoa AV-tilanteessa. Onneksi kotijoukkueen pelaajien kädet olivat tänään jäässä ja maalivahtimme reaktiot huipputasolla ja näin 3 pistettä maistui erityisen hyvältä!!!

Hieno viikonloppu katsojille ja pelaajille! Tästä on hyvä jatkaa Granin hiillostamista ensi viikonloppuna.


Tilastot
Blues JR Blue

3 - 4

1 - 11 - 21 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista