C-nuoret, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 4

Kiekkohait - HaKi   4 - 6

Salo

HaKi C kätteli pisteet kotiin

Salon kiekkotrilleri ei alkanut ruusuisesti, sillä ensimmäisen 3min. aikana vierasjoukkue ei saanut luistimenterän piirtoakaan vastustajan puolustusalueelle. Lisäksi vastustaja oli tehnyt yhden maalin nopeammin kuin olisimme edes halunneet uskoa - erän lukemat 2-1 olivat erittäin lempeät pelin tapahtumiin nähden.

Toisen erän kaksi pikamaalia kuitenkin nostivat tunnetason pari pykälää ylemmäs ja näin pelin painopiste muuttui meille edulliseksi. Jäähyily hieman jarrutti oman pelin edistymistä, mutta erä oli kuitenkin meidän.

Kolmannen erän alku oli kuin vastakohta toisen erän alusta ja näin Kiekkohait saivat iskettyä heti kaksi nopeaa maalia mennen 4-3 johtoon ajassa 43.50. Kuten tapana on ollut, loppu tullaan hyvin ja niin tälläkin kertaan. Ja kun vastustaja vielä avitti jäähyilemällä, niin lopun 3 maalia nostivat HaKin tärkeään voittoon 4-6.

Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna kahdella tärkeällä kotipelillä, joten toivommekin yleisöstä kuudetta pelaajaa avuksemme kohti haluttuja voittoja!