Tervetuloa joukkueemme sivuille
Julkaistu: 04.05.2018 00.00

Tervetuloa joukkueemme sivuille

Kuvassa ylärivi vasemmalta: #88 Maarit Iivarinen, #16 Salla Salenius, #18 Ninja Salovaara-Rinne (A), Eveliina Heikkinen (lopettanut), #84 Julia Korhonen.

Alarivi vasemmalta: #5 Sari Suikki, #63 Sonja Korkonen (MV/pelaaja), #32 Janica Andström, #10 Kirsi Saarinen (C), #13 Noora Anttila (A)

Kuvasta puuttuvat: #1 Sari Holm (MV), #77 Sini Keskitalo, #46 Thea Keto, #15 Anu Koivumäki, #90 Miia Koppanen, #75 Taru Nieminen, #86 Julia Peräkylä, #89 Maria Saarni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Haki Ladyt

Harjun kiekon Ladyt-joukkue pelaa kaudella 2018-2019 jääkiekkoliiton eteläisen alueen naisten harrastesarja Classicia. Sarjassa pelaa 10 joukkuetta Hyvinkäältä, pääkaupunkiseudulle, Vääksyyn ja aina Lovisaan saakka.

Ladyt on perustettu jo NuPS:n aikaan, kun muutama äiti kyllästyi vain kuskaamaan jälkikasvua hallille ja päätti perustaa oman joukkueen. Mukana pelaa sekä jäähdytteleviä kiekkoilijoita, että aikuisena aloittaneita naisia niin Lohjan kuin Vihdinkin alueelta ja ympäristöstä. Treenaamme ja pelaamme ilolla ja osa taidollakin ;) ja joukkueessamme on mahtava yhteishenki.

Pelaamme kotipelit pääasiassa viikonloppuisin. Otteluohjelma löytyy jääkiekkoliiton sivuilta Naisten harrastesarja Classic otteluohjelma. Tapahtumiin on vapaa sisäänpääsy.

Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia :)

Lisätietoja joukkueesta ja sen toiminnasta jojolta (Ninja Salovaara-Rinne) gsm 0504422020

Löytät meidät myös Facebookista Haki Ladyt

Ladyjä tukemassa Laatumetalli Oy, Rakennusleevi Oy, TK-antennipalvelu ja Lohjan antennipalvelu Oy



Seuran uusimmat