Harjun Kiekko ja OP kumppaniseura yhteistyöhön
4.7.2018 16:16 Uutiset / Pääsivusto

OP kumppanietu

Harjun Kiekko ja OP Vakuutus aloittivat yhteistyön

Harjun Kiekko ja OP Vakuutus ovat aloittaneet yhteistyön 3.7.2018 alkaen. Tavoitteena on yhdessä vahvistaa Harjun Kiekon toimintaa ja OP Vakuutuksen läsnäoloa harrastajien sekä heidän perheidensä arjessa.

Yhteistyön johdosta OP Vakuutus tarjoaa Harjun Kiekon jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen kumppanietuna vakuutusalennuksia uusista Omakotivakuutuksista sekä jatkuvista matkustaja- ja matkatavaravakuutuksista. Kumppanietujen lisäksi, ostamalla vakuutuksen yhteistyön kautta tuet myös seurasi toimintaa. Hyödyntääksesi kumppaniedut ja tukeaksesi Harjun Kiekon toimintaa, pyydä tarjous haluamistasi vakuutuksista ja ilmoita Harjun Kiekon kumppanikoodi tarjouspyynnön lisätietokenttään. Alennus myönnetään ainoastaan verkossa jätetyissä tarjouspyynnöissä.

Harjun Kiekon kumppanikoodi: HAKI20

Lue lisää vakuutuksista ja eduista, sekä pyydä tarjous osoitteessa

uusi.op.fi/kumppaniseuran-vakuutusedut-ja-palvelut

Turvaa terveytesi myös harrastusten ulkopuolella

Loukkaantumisia ja sairastumisia voi sattua myös harrastusten ulkopuolella, minkä vuoksi terveyden turvaaminen myös vapaa-ajalla on ensiarvoisen tärkeää. OPn terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja parhaan mahdollisen hoidon sitä tarvitessasi – haluamasi mukaan niin julkisia kuin yksityisiäkin terveyspalveluita hyödyntäen. OPn terveysvakuutusasiakkaana sinua palvelevat myös Pohjola Terveys, laaja lääkärikumppaniverkosto sekä Pohjola Terveysmestari. Saat lisäksi käyttöösi urheilijan erityistarpeet ymmärtävän sekä urheiluvammoihin ja näiden selättämiseen erikoistuneen Urheiluklinikan palvelut.

Voit pyytää tarjouksen OPn terveysvakuutuksesta samalla kertaa muiden vakuutusten kanssa. Muistathan ilmoittaa Harjun Kiekon kumppanikoodin (HAKI20) myös silloin, kun pyydät tarjouksen terveysvakuutuksesta erikseen.

Matkavakuutuksen myöntää vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Muut vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.


   
Lisää uutisia
F2/10
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031