TuTo - HaKi   5 - 6 JA

Kupittaa

Haki C Kupittaan kunkuksi

C-nuoret sen osaa, nimittäin "nitropelin" tarjoamisen katsojille lähes aina, kun tämä ryhmä laittaa kamat päälle.

Tällä kertaa Kupittaalla nähtiin huima nousu TuTo:a vastaan, kun Haki kohtasi neljännen kerran syksyn aikana tutun vastuksen. Aikaisemmista kolmesta pelistä voitto oli hoidettu kotiin ainoastaan kerran.

Ensimmäisen erän 0-0 kertoi varmuudella, että molemmat olivat tosissaan hakemassa pisteitä illan pelistä. Toinen erä ei muuksi muuttunut, mutta kuin varkain TuTo karkasi ajassa 37.19 jo 5-0 johtoon!!! Tässä vaiheessa moni kotikatsomoista sammutti tulosseurannan ja heitti valkoisen pyyhkeen kehään.. vaan ei onneksi pelin tärkein osapuoli eli pelaajat!

Kuten tapana on, näissä tilanteissa joukkue ns. käärii hihat ylös ja valmentajan sanoin ryhtyivät maali kerrallaan takaa-ajoon. Ja tämä totta vie toimi! Vielä vajaa 4min ennen pelin päätöstä oltiin tilanteessa 5-2, kunnes seuraavaan kahteen minuuttiin laitettiin kiekko rysään kolme kertaa ja näistä maaleista kaksi tehtiin ilman maalivahtia, joten oljenkorsi käytettiin 100% hyväksi! Kauden hienoin nousu kovaan paikkaan maistui makialta!

Jatkoajalla flow jatkui ja joukkue niisti vierasvoiton kotiin ajassa 60.58. Nämä nousut, jos mitkä nostavat joukkueen fiiliksen kattoon!

Huomenna syksyn viimeinen Mestis-karsintaottelu kotona Kiekkohaita vastaan.