C-nuoret, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 4

VG-62 - HaKi   3 - 9

Naantali

HaKi C aloitti Mestis-karsinnat komealla voitolla.

Harjun Kiekon C-nuoret matkusti lauantaina Mestis-karsinnan avausotteluunsa Naantaliin, missä vastaan asettui kotijoukkue VG-62. Ennen ottelua oli joukkueesta aistittavissa hyvä fiilis ja tekemisen meininki. 1. erän alku oli hermostunutta kiekkoa molemmilta joukkueelta. Erä oli hyvin rikkonainen jäähyjen takia, eikä varsinaista viisikkopeliä päästy kovinkaan montaa minuuttia pelaamaan. Ajassa 8.33 HaKi:n Eetu Laine ja Juuso Harmanen karkasivatt alivoimalla, kesken hieman ylimielisesti pelanneen VG-62:n ylivoimapelin. Laine syötti ja Harmanen viimeisteli 0-1. Vajaa minuutti myöhemmin VG-62 kuitenkin kuittasi 1-1 samaisella ylivoimalla. 10.59 VG-62 pääsi jo 2-1 johtoon HaKin huolimattoman omanpään pelaamisen ansiosta, mutta HaKi:n Miska Hämäläinen tasoitti pelin 2-2 ajassa 13.25. Eetu Laine pääsi tekemään HaKille 2-3 ylivoimalla ajassa 14.51 ja vajaa minuutti myöhemmin Eetun lentokeli jatkui, kun VG:n ylivoimapeli hyökkäysinisellä katkaistiin Joona Gröhnin toimesta. Gröhn luisteli karkuun oikeasta laidasta, namupassi maalin eteen, missä Eetu Laine oli odottamassa namua ja HaKi johtoon alivoimalla 2-4.

2.erän alkupuoli oli rikkonainen ja jäähyjen sävyttämä. Ajassa 26.11 HaKin Eevert Kulppi hankki itselleen 2 min rangaistuksen kampituksesta ja heti perään Teemu Rehmonen nappasi toisen kakkosen poikittaisesta mailasta. Tämä tarjosi VG:lle kahden miehen ylivoiman, joka tuottikin tulosta ja ajassa 27.41 kotijoukkue pääsi vielä peliin mukaan kaventaen 3-4. Pelin kulminaatiopiste koettiin ajassa 31.43, kun rangaistuslaukausta kampituksesta asettui ampumaan Juuso Harmanen, joka ei erehtynyt ja HaKi siirtyi 3-5 johtoon. Hallissa saattoi kuulla, kuinka VG:n pelaajien selkäranka napsahti samassa ajassa. Tästä eteenpäin ottelua vei entistä selkeämmin HaKi. Erän päätteeksi taululla loistivat numerot 3-6.

3.erä oli lähinnä pelailua, kun HaKi napautti erän alussa pari nopeaa maalia reilu puolen minuutin sisään. VG-62 yritti vielä saada HaKin peliä rikki, sääntöjen rajamailla olevalla pelillä, mutta ei saanut vierasjoukkuetta horjutettua. Haki oli ottelussa selkeästi VG:n edellä kaikessa, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Ottelun lopussa taululla komeilivat vierailijoiden tylyt ja hyvin ansaitut voittonumerot 3-9. HaKi sai todella loistavan startin Mestis-karsintaan. Seuraavaksi HaKi C kohtaa 16.9. kotipelissä Lohjalla Blues JR:n Espoosta, jolloin vastus varmasti kovenee.

Vaihtoaitiossa ei välillä pysytty penkeillä.

Komeat loppulukemat taululla 3. erän jälkeen.