Harjun Kiekon urheilullinen linjaus
Julkaistu: 20.06.2018 00.00

Harjun Kiekon urheilullinen linjaus

HARJUN KIEKON URHEILULLISEN LINJAN EDISTYMINEN

Seuran toimihenkilöt ovat kevään aikana luoneet raamit Harjun Kiekon urheilulliselle toiminnalle. Tulevaisuudessa etusijalla on meidän seura. Meidän seurassa perusarvojamme ovat, että olemme hyviä ihmisiä, teemme aina parhaamme ja olemme positiivisia, iloisia ja omistautuneita. Toimintamme keskittyy kolmeen osaan: ihmiseen, urheilijaan ja jääkiekkoilijaan. Urheilijalähtöinen toimintaympäristö keskittyy ihmiseen, ja meidän näköinen toiminta koostuu juuri näistä kolmesta osasta. Julkaisemme Harjun Kiekon urheilullisen toimintasuunnitelman syyskaudella.

Haluamme kerätä tietoa siitä, kuinka lähellä tai kaukana olemme urheilijalähtöisestä toimintaympäristöstä. Olemme luoneet kyselyn minkä pohjalta keräämme tarvittavat tiedot. Teimme alkukesän aikana pilotin C2-joukkueessa, mikä osoittautui hyvin onnistuneeksi. Seuraavana askeleena olemme päättäneet viedä saman kyselyn B-junioreihin sekä koko D-juniori-ikäluokkaan.

Pelaajapolun raamit ovat valmiit. Hyvän lopputuloksen takaamiseksi hiomme vielä yksityiskohtia kuntoon. Esittelemme myös pelaajapolun alkusyksystä.

Toivotamme seuran puolesta kaikille hyvää kesää!

Seuran uusimmat