Julkaistu: 25.03.2017 00.00

A-Nuorten valmennus kaudella 2017-2018

Harjun Kiekon A-nuorten valmennustiimin kaudella 2017-2018 muodostavat Henri Silvonen, Eetu Koponen ja myöhemmin nimettävä maalivahtivalmentaja.

Maaliskuussa 27 vuotta täyttävä, A-nuorten vastuuvalmentajana tulevalla kaudella toimiva Silvonen siirtyi Harjun Kiekon edustusjoukkueesta viime keväänä harrastekiekon pariin ja hänellä on aikasempaa valmentajakokemusta mm. seuran nuoremmista junioreista.

Pari kautta sitten loukkaantumisten vuoksi oman pelaajauransa lopettanut 20-vuotias Koponen on puolestaan pelannut NuPS:n, LoKV:n ja Harjun Kiekon lisäksi mm. GrIFK:n riveissä A-nuorten Mestistä. Myös hän on valmentanut aikaisemmin seuran nuorempia junioreita ja toimi ennen loukkaantumistaan myös nyt B:stä A:han siirtyvän 99-ikäluokan valmentajana C-nuorissa kaksi kautta sitten.

Joukkueen maalivahtivalmentaja nimetään lähiaikoina.

Harjun Kiekon valmennuksesta vastaava hallituksen jäsen Marko Harmanen: "Joukkueelta tulleiden toiveiden perusteella lähdimme nuorentamaan valmennusta ja olen todella tyytyväinen tulevaan valmennustiimiin. Aikaisemman, nuoremmista ikäluokista olevan valmentajakokemuksen lisäksi palo ja into lajia kohtaan sekä näkemykset nykyjääkiekosta ja sen vaatimuksista ovat erinomaisella tasolla".

Joukkue toivottaa uudet valmentajat tervetulleeksi!

Seuran uusimmat