Petri "Peetu" Pulkkinen Harjun Kiekon valmennuspäälliköksi
Julkaistu: 19.01.2017 00.00

Petri "Peetu" Pulkkinen Harjun Kiekon valmennuspäälliköksi


Petri Pulkkinen aloittaa Harjun Kiekon valmennuspäällikkönä 1.5.2017. Peetu on toiminut Blues Juniorsin valmennuspäällikkönä kaudesta 2009 ja tänä aikana seura on palkittu Aaro Kivilinnan muistopalkinnolla maan parhaana seurana viidesti. Viime kaudella espoolaisjoukkueet pelasivat A-nuorten, B:n, B2:n ja C-nuorten finaaleissa.

Valmentajaurallaan Peetu on toiminut maajoukkuevalmentajana eri ikäkausimaajoukkueissa sekä valmentanut 17 kautta mm. Espoossa A-, B- ja C-nuorten SM-sarjajoukkueissa. Peetu oli mukana 16 ensimmäisen joukossa suorittamassa valmennuspäällikkökoulutusta vuonna 2009.

Ennen valmentajauraa hän pelasi jääkiekkoammattilaisena niin Suomessa kuin ulkomaillakin 12 kauden ajan. Lajin tuntemus ja valmennusosaaminen on hänellä siten todella vahvaa.

Peetu on suurelle osalle seuran valmentajista jo entuudestaan tuttu hänen ja Toni Nenosen pitämistä valmentajakoulutuksista. Harjun Kiekon valmentajien osoittama into ja halu oppia tekivät lopulta niin suuren vaikutuksen, että Peetu päätti lähteä mukaan tekemään Harjun Kiekosta maan parasta kasvattajaseuraa.

Puheenjohtaja Nina Ståhl kommentoi nimitystä seuraavasti: ”Me olemme HAKIssa todella innoissamme Peetun valmennuspäällikkyydestä. Saimme useita hyviä hakemuksia ja paljon tiedusteluita asiaan liittyen. Peetun hakemus oli yksi ensimmäisistä ja ylivoimaisesti paras. Olen erittäin imarreltu hänen osoittamastaan huomiosta seuraamme kohtaan. Olimme asettaneet riman korkealle ja haimme valmennuspäälliköksi rautaista ammattilaista. Nyt myös saimme sellaisen.

Pelipassien määrässä mitattuna Harjun Kiekko kuuluu jo nyt jääkiekkoliiton eteläisen alueen viiden suurimman seuran joukkoon. Kansallisestikin olemme kirkkaasti seurojen top 10-porukassa. Peetun johdolla lähdemme tavoittelemaan vielä korkeimpia sijoja”.

Jääkiekkoa kaikille - Let's Play Haki!

Seuran uusimmat